GEUR AMBASSADEUR

 

 
line decor
HOME : 
line decor

 

 
 
HET PARFUM
Workshop voor de echte geur-liefhebber

Wie vind het niet heerlijk een uniek parfum te bezitten?

Een geur die benadrukt wie jij bent en wat je wilt uitstralen.

Bij Zes zintuigen maak je niet alleen een bijzonder en persoonlijk Parfum, maar werk je onder begeleiding van geurpsycholoog Claudia De Vos waardoor je alle achtergrond informatie van je eigen gekozen geuren ontdekt en kennismaakt met de diverse geurfamilies en hun indelingen.


Op deze een avond leer je een aantal geuren herkennen, mixen en tot een persoonlijke blend samen te stellen. Je gaat naar huis met je eigen unieke Parfum waarbij je volop kunt genieten van al haar eigenschappen.

Het verschil met deze workshop en de workshop 'Het karakter Parfum' is de werkwijze: in de 'Karakter parfumworkshop' ligt de nadruk op geurkarakters en geur-eigenschappen, bij de workshop 'Het parfum' op geurfamilies en hun indeling.

Zes zintuigen werkt uitsluitend met natuurlijke en biologische geurstoffen: etherische olie

Etherische oliën zijn afkomstig van delen van planten en bomen door middel van diverse extractie methodes. De meest gebruikte extractie methode is die van de waterdampdestillatie

De opbrengst van deze aromatische geurstoffen verschilt enorm per plant/boom. Dit, naast oogst, zeldzaamheid en het type extractie, bepaald de prijs van de geurstof.

Goedkopere parfums bestaan grotendeels uit gesynthetiseerde geurstoffen. Gesynthetiseerde (nagemaakte) geurstoffen beschikken niet over dezelfde kwaliteiten als etherische oliën.

Zes zintuigen werkt om deze reden met uitsluitend zuiver natuurlijke etherische oliën. Deelnemers van onze trainingen en workshops werken hierdoor altijd met de beste kwaliteit, zodat optimale ervaring en prestatie tot stand kan komen.

Een workshop voor iedereen die het leuk vind met natuurlijke ingrediënten te werken en wil kennismaken met de werking van geuren.

De workshop duurt 2 uur.

Waar je ons misschien al van kent

TV, Radio, artikelen en publicaties 


 

Data:
zie voor actuele data de

AGENDA

en op aanvraag


Lokatie:

Zes Zintuigen
Minister Hartsenlaan 3
1217 LR Hilversum


Kosten:
22,50 euro*

inclusief koffie en thee
en het parfum wat je zelf hebt gemaakt

*ex. 21% BTW


Minimum aantal

deelnemers: 6

Op aanvraag is deze workshop ook op locatie te doen

 

Inschrijven workshop
 
 

Algemene voorwaarden