GEUR AMBASSADEUR

 

 
line decor
HOME : 
line decor
 
 

 

 
 

Van Plant tot Parfum

 

Geur beleven, van grondstof tot eindproduct.

In de workshop van 'Plant tot parfum' kun je geuren zien, voelen en natuurlijk ruiken: een optimale geur-beleving die inzicht geeft in de prachtige ongrijpbare en vluchtige wereld van geuren. Van historie tot mysterie, van botanie tot schoonheid, van winning van geuren, tot het maken van een eigen geurig product ; in dit concept beleef je meerdere lagen van het fenomeen wat we ruiken noemen!

Deze workshop begint met een wandeling naar Pinetum Blijdenstein. Het Pinetum is een historische en romantische bomentuin, besloten gelegen, waar we diverse geuren van bomen gaan ervaren en hun geschiedenis beluisteren. Daarna wandelen we door de omliggende villawijk op ons gemak terug (c.a. 10 minuten) naar de sfeervolle locatie van Zes zintuigen. Daar drinken we een kopje thee met een aromatische traktatie.

Aansluitend gaan we aan de slag met diverse natuurlijke geuren en maken, na de nodige instructie, een eigen product. Ter plekke kun je aangeven welk product je wilt maken: een parfum of crème. Alle product en zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en etherische olie.

De tijdsduur van dit evenement is c.a. 3 uur.

In geval van regen vind het hele evenement plaats bij Zes zintuigen waar we door middel van een interactieve lezing met geurbelevingen en plantenmateriaal het bezoek aan het Pinetum vervangen. Het overige programma blijft hetzelfde.

Naar wens kan er aansluitend worden gegeten in een van de vlak bij ons gelegen gezellige restaurantjes.
 


 

 


Locatie:

Zes Zintuigen
Minister Hartsenlaan 3
1217 LR Hilversum

Tarief: 32,50 euro*

inclusief:

Entree Pinetum of interactieve lezing, zelfgemaakt aromatisch product, koffie en thee met aromatische traktatie

*ex. 21% BTW 

Inschrijven Workshop